Pengguna Keladi Tikus - Keladi Tikus Malaysia HQ - Asli Mengandungi Buku Rujukan (Typhonium flagelliforme, Rodent tuber, Laoshu yu)

Keladi Tikus Asli Malaysia
Pengeluar Utama,
STF Kapsul Keladi Tikus Asli Malaysia Mengandungi Buku Rujukan, Dapatkan Terus Melalui Menu Pembelian Di Bawah atau Whatsapp HQ 010-902 7915
Go to content
Keladi Tikus
"Kanser pundi kencing sudah tinggal sikit,
doktor tak jadi operation"
- Tuan Man, Terengganu.
"Ketulan di payudara pesakit semakin mengecil"
- Encik Mus, Perak.


"Proses penyembuhan kanser
prostat suami amat cepat"
- Puan Nor, Pahang.
"Penyakit saya (leukemia) semakin baik"
- Puan Siti, Kuala Kangsar.


En. Razak, pesakit barah usus dan buah pinggang.

Keterangan email di atas - Telah disahkan mengidap kanser pada tahun pertengahan tahun 2009 pada tahap yang ke 4, kanser telah dikesan pada usus besar (colon) dan juga pada buah pinggang. Telah menjalani pembedahan untuk membuang organ yang telah dijangkiti. Beliau disaran menggunakan kaedah rawatan konvensional bersama dengan kaedah alternatif sebagai cara rawatan. Selama tiga bulan beliau menggunakan herba-herba cina untuk mengubati kanser yang dihadapinya sehingga beliau terjumpa dengan herba keladi tikus (Typhonium flagelliforme) dan mengambil herba tersebut 2 biji 3 kali sehari sebelum makan secara berterusan. Disamping menggunakan Keladi tikus, beliau juga turut menjalani pemeriksaan kesihatan berkala beserta dengan pemeriksaan colonscopy, setahun sekali.  Pada pemeriksaan kesihatan yang terakhir, doktor telah mendapati bahawa ketumbuhan yang ada pada perut dan juga buah pinggang semakin hilang, dan oleh kerana penggunaan keladi tikus yang konsistan selama 5 tahun, beliau kini telah disahkan bebas sepenuhnya daripada kanser.

Makluman
Untuk hasil yang berkesan, Berkat Herba Nusantara hanya menjamin keaslian herba Keladi tikus yang terdapat pada STF Keladi Tikus dan TF Keladi Tikus Plus Aprikot sahaja. Sayangi diri, dapatkan hanya keluaran berdaftar dan asli di sini.
Back to content